Onze Modellen

Binstar 50L

Binstar 70L

Binstar 120L

Binstar 240L

Beschikbare standaard kleuren

Antracietgrijs RAL7016

Ombergrijs RAL7022

Azuurblauw RAL5009

Steengrijs RAL7030

Rietgroen RAL6013

Grijsbruin RAL8019

Dennengroen RAL6009

De BINSTAR is volledig personaliseerbaar en kan ook voorzien worden in een RAL- kleur naar keuze.

Personaliseerbaar

 •  Binstar is een afvalbak bestaande uit een roestvrij stalen (AISI304) frame en de afwerkingspanelen uit RVS (AISI304) 2mm dubbellaags gelakt + optioneel anti graffiti aan de buitenkant.

 •  De buitenkant is volledig personaliseerbaar en kan voorzien worden in elke RAL- kleur ook structuurlak (dubbellaags gelakt + anti graffiti) + laser logo etc.

 • De buitenkant van de sorteerafvalbak kan aan de zijkanten voorzien worden van noppen om aanplak van affiches te voorkomen en/of optioneel van posters met bepaalde boodschappen op. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van wrapping technologie.

 • De sorteerafvalbak 240 l is voorzien van 2 binnenbakken en 2 deuren, de deuren zijn standaard voorzien van dubbele sluiting met centrale bediening door een driehoekslot.

 • De deuren slaan 110° open en zijn voorzien van een blokkeringssyteem die de deur vastzet en het werken niet verhindert. Met een lichte duw kan men de deur deblokkeren en dicht duwen. De deur valt in het slot zonder bediening van de sleutel.

 • De afvalbak heeft verschillende lediging opties, een uitklapbare ring voor zakken uit RVS(AISI304) of een binnenbak met handvaten uit RVS (AISI304) of ALU, op vraag van de klant kan er ook een pvc binnenbak voorzien worden.

 • Onze Binstar is ook een slimme afvalbak! Hij kan optioneel uitgerust worden met ons monitoring systeem welke de inhoud van de afvalbak continue scant en doorstuurt naar de desbetreffende dienst die dan aan de hand van de gepaste software elke afvalbak die in het systeem zit kan raadplegen en meldingen kan krijgen over de toestand van de inhoud van de afvalbak.
  Op deze manier worden de nutteloze verplaatsingen tot een minimum herleid en worden de mobiele kosten daardoor sterk gereduceerd.
  De mogelijkheden kunnen custom made gemaakt worden op maat en vraag van de stad of gemeente.

Het stijlvol beheren van afval

BINSTAR
Bruggesteenweg 258-262
B-8830 Hooglede
België

Telefoon: +32 51 729 105
E-mail: info@binstar.be

BTW: BE 0432.826.965
RPR: Oostende